بررسی اقتصادی طرح تولید همبرگر (پروژه کارآفرینی)

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی

فهرست مطالب
فصل اول
مقدمه
چکیده نتایج بررسیهای طرح تولید همبرگر
فصل دوم
پروسه تولید
روش های مختلف تولید و انتخاب بهترین روش
مواد اولیه و افزودنی
فصل سوم
بررسی های و برآوردهای فنی
ویژگی ها و مشخصات فنی همبرگر
ماشین آلات و تجهیزات خط تولید
مشخصات ماشین آلات وتجهیزات ، تاسیسات
محاسبه سطح زیر بنا و مساحت زمین
نیروی انسانی مورد نیاز

فصل چهارم
کانون های مصرف وکالاهای رقیب
بررسی بازار و قیمت فروش
ظرفیت و برنامه تولید
فصل پنجم
بررسی های مالی و تعیین شاخصهای اقتصادی طرح تولید همبرگر
توسط نرم افزار کامپیوتری
میزان و قیمت مواد اولیه مورد نیاز
جمع بندی نتایج بررسیهای اقتصادی طرح تولید همبرگر


همبرگر يكي از فراورده هاي گوشتي بوده كه از طريق فرمولاسيون و اختلاط مواد اوليه مجار حاصل مي شود . فرآيند تهيه همبرگر كاملاً ساخته شده ابوده و مهترين مرحله آن آماده سازي مواد و اختلاط آنها مي باشد . نكته بسيارمهم در مورد صنايع غذايي و به ويژه همبرگر كه داراي مصرف عمومي بوده ، رعايت بهداشت و كنترل كيفيت است.جهت كنترل كيفيت صحيح بايد مواد اوليه ، مراحل مختلف فرايند توليد و در نهايت مصول بطور مستمرو مطابقاستاندارد آزمايش و بررسي شوند .
وضعيت محصول از لحاظ ارزش غذائي ، بهداشت و قيمت تمام شده در ارتباط مستقيم با مواد اوليه مي باشد ، هر يك از مواد اوليه نقش خاصي درمحصول ايفا نموده ،بنابراين انتخاب نوع و ميزان مصرف آن بايستي دقيق انجام شود. تركيب درصد مواد مصرفي با توجه به حدود استاندارد و نيز سليقه مصرف كنندگان تعيين مي شود .
نحوه انجام صحيح فرايند تهيه همبرگر تا حد زيادي وابسته به انتخاب دستگاه هاي مناسب و كار آمد است. اصولاً ماشين آلاتي كه درصنايع غذايي استفاده شده مي بايست از جنس فولاد ضد زنگ بوده ودرطراحي وساخت آن نكات بهداشتي را كاملاً در نظر داشت.
هر واحد توليدي علاوه بر تجهيزات خط توليد ، نيازمند تاسيسات بنيادي و اوليه ازقبيل آب ، برق ، گرمايش ، سرمايش و ... بوده كه مي بايست متناسب با ظرف يت توليد واحد و تجهيزات خط توليد انتخاب شوند . جهت انجام فرايند توليد و نيز خدمات پشتيباني نياز به سالن وساختمان بوده كه مساحت آنها با توجه به اصول مهندسي صنايع تعيين مي گردد .
(6-3) - ماشين آلات و تجهيزات خط توليد :
فرآورده هاي غذايي داراي مصارف عمومي بوده و كييت بهداشتي و ارگانولپتيكي آنها يكي از مهمترين پارامترهاي ميزان مصرف آنها مي باشد .كيفيت فراورده هاي غذايي در ارتباط مستقيم با كيفيت مواد اوليه ، فرايند توليد و تجهيزات خط توليد است . علاوه بر انتخاب بهترين روش توليد ومناسبترين مواد اوليه ، انتخاب ماشين آلات مدرن ، كار آمد و بهداشتي موجب مي شود كه مواد اوليه بطور مناسب با هم مخلوط شده وتماس دست كارگران با اين مواد به حداقل ممكن برسد .
تجهيزات اساسي خط توليد همبرگر شامل گيوتين ، چرخ گوشت ، ميكسر ، بلندر، همبرگرزن و بسته بندي واكيوم مي باشد . تا چند سال قبل هيچيك از تجهيزات فوق در ايران ساخته نمي شد . منتهي اخيراً تعدادي ازسازندگان داخلي ماشين آلات ، تلاشهايي جهت مشابه سازي بعضي از دستگاهها انجام داده اند . درحال حاضر اين نوع دستگاهها بطورعملي بكار گرفته نشده و نميتوان درموردكيفيت و نيزطول عمرمفيد آنها قضاوت نمود.
با توجه به توضيحات فوق و نيز اهميت فوق العاده رعايت نكات بهداشتي در امر تهيه همبرگر و عموميت مصرف آن لازم است از دستگاههاي مدرن و بهداشتي استفاده نمود .
در ادامه بحث دستگاههاي پيشنهادي شركت دانماركي اينتركول بعنوان نمونه آورده شده است . لازم به تذكر است كه اين دستگاهها توانايي توليد روزانه دو تن همبرگر را دارند . قيمتهاي ارئه شده نيز با توجه به نوسانات بازارهاي جهاني با تقريب 10 درصد قابل استفاده مي باشند .
البته در موقع انتخاب و خريد نهايي تجهيزات مي توان با شركتهاي معتبر ديگر نيز مذاكره نمود و مناسب با تجهيزات و شرايط زمان مورد نظر دستگاهها ي مطلوب را خريداري نمود .
در خاتمه بايد متذكر شدكه تجهيزاتي ه تكنولوژي پيچيده اي نداشته و بطور انبوه در ايران ساخته مي شود ، از جمله ميز قصابي و وچرخهاي انتقال گوشت داتخلي درنظر گرفته شده اند .
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 8536 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: word - قابل ویرایش

تعداد صفحات: 168

حجم فایل:710 کیلوبایت

 قیمت: 4,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل پشتیبانی 24 ساعته : 09909994252